Здоров'я

Чого не варто робити після пробудження, щоб бути енергійними цілий день

   Як проведеш ранок – таким буде весь день. Закон, який працює бездоганно. Тож ділюся з вами трьома головними секретами, які допомагають мені провести день більш енергійно, ніж тоді, коли я нехтую цими правилами.⠀

1️⃣ тягнутися за телефоном одразу після пробудження – не ок! Це час природнього фізіологічного трансу. Найліпше, що можна зробити для себе – це забезпечити приємні, ніжні відчуття від реальності. М’якесенькі потягусі, обійми (з собою чи партнером – не принципово!), неспішна йога в ліжку з акцентом на рух тазу та кульшових суглобів.⠀

❗️Це не лише про наступаючий день! А про пробудження власної чуттєвості і поваги до потреб власного тіла – в тому числі.

Інвестувати час в свій стан (не лише зранку!) – звичка, яка потребує уваги 💥

2️⃣ читати новини після пробудження – це закладати міцний фундамент тривожного дня. Ми не можемо вплинути на події в Україні. Але ми можемо вплинути на свій стан, з якого впливаємо на формування власної реальності.

❗️новини знищують мене зсередини. Моє рішення – виділяти їм час вдень.

Не зранку! Щоб мати сили йти за планом і давати свою енергію родині. Не ввечері! Щоб мати якісний сон і знову ж таки мати що віддати родині. Мій фронт – тримати хоча б свою родину. Працювати. Мати можливість сплачувати податки і допомагати Україні. Нікому не буде краще, якщо я перетворюся в ганчірку, не здатну діяти зважено.

3️⃣ Відкладати йогу (розминку, пробіжку, прогулянку…) на потім. Найліпший час на фізичне навантаження – це ранок. Коли ми своїми діями та рухами запускаємо ланцюжок гормональних реакцій.⠀

❗️як бонус – мінімум одна важлива справа виконана. Я почуваюся переможницею і готова до нових звершень 🤩

*

   Ви можете спробувати безкоштовні тренування , що заспокоюють нервову систему. І особисто переконатися, що йога з самого ранку – бездоганний початок наповненого дня!

   Не вірте мені! Просто спробуйте пожити з цими трьома правилами хоча б тиждень. І відчуєте значно вищий рівень бадьорості та енергії протягом дня.

   Більше надихаючого контенту – на моїй сторінці в інстаграм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *